Новият ЗАЗ (2)

ЗАЗ показа Slavuta Nova

Новият ЗАЗ (2) Новият ЗАЗ (3)

 

Новият ЗАЗВ началото на годината се появи информация, че Запорожкият автомобилен завод, който е най-големия производител на автомобили в Украйна, спира производството на леки коли. Причината била в изключително слабото търсене.

Явно нещата за компанията УкрАвто сега са се подобрили, защото утре (28 май) в Украйна ЗАЗ ще представи официално концептуален модел под названието Slavuta Nova. Подробности за концепцията се пазят в тайна и до този момент не е изтекла никаква информация, но се появиха снимки.Ако се съди по името обаче, става дума за нов, п-модерен прочит на досегашния ЗАЗ-1103 Slavuta. Този автомобил се произвеждаше в украинския автомобилен завод от 1999 до 2011 година и разполагаше с двигатели с работен обем 1.1 и 1.3 литра, с мощност 51 и 66 к.с., съответно.

По-рано ви информирахме, че ЗАЗ подготвя и баничарката ZAZ Vida Pick-Up, която има за цел да замени модела Lanos Pick-up, произвеждащ се повече от 10 години. От компанията се надяват с новите модели да се преборят с налегналата ги криза.

0 ответы

Ответить

Хотите присоединиться к дискуссии?
Приглашаем поучаствовать!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>